Ontdek het nabij gelegen Leekstermeer per motorboot en sluit de dag af met een overheerlijke lunch of diner

Wilt u alleen een boot (of meerdere boten) reserveren? Zonder arrangement?

Dan kunt u kijken in de beschikbaarheidsagenda om een reservering te maken.
U kunt bij het reserveren een aantal extra opties aangeven om mee te nemen op de boot.

Bootverhuur € 65 per boot (2,5 uur varen) : maximaal 6 personen per boot
Picknickmand regulier € 14,50 : Broodje gezond, een halve belegde sandwich, jus d’orange, salade en fruityoghurt
Picknickmand kind € 9,50 : Broodje gezond, fruityoghurt, Fristi

Borrelbox voor 4 personen € 29,00
Wijn kan worden bijgeleverd: wit, rood, rosé of prosecco voor een meerprijs van  € 17,50

De vaarperiode is van 1 april tot 1 november.

(via een externe link)

Botenverhuur Nienoord

 

Een gezellig middagje varen in een natuurlijk en rustgevend recreatiegebied; dat is wat Botenverhuur Nienoord je biedt. In samenwerking met Grand Café Borg Nienoord kun je tegen aantrekkelijke tarieven voor 2,5 uur heerlijk met familie en vrienden het Leekstermeer op en heb je daarnaast met de verschillende arrangementen nog de mogelijkheid tot het bezoeken van het Nationaal Borg & Rijtuigmuseum, of genieten van een vers gemaakte lunch. Liever een picknickmand mee tijdens het varen? Ook dat is mogelijk bij Botenverhuur Nienoord!

Het watersportavontuur begint standaard in de haven van Leek, waar je aan boord van een van onze boten een vaarkaart mee krijgt met routes om te varen. Of ga zelf op ontdekkingstocht langs het meer en ontdekt hoe mooi het Westerkwartier is vanaf het water.
Hierna kun je met onze ruime keuze aan arrangementen je vaartocht makkelijk uitbreiden tot een volledig dagje uit. Kies bijvoorbeeld een arrangement waarmee je na het varen nog gezellig de dag kunt afsluiten met een heerlijk buffet of diner. Of breng nog een bezoekje aan het Nationaal Borg & Rijtuigmuseum, waar je je waant in de wereld van de borgvrouwe en de koetsier en je de meest uiteenlopende tentoonstellingen aanschouwt. Wil je van dit alles genieten met een grotere groep? Ga dan voor een van onze uitgebreide arrangementen en beleef een uniek teamuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.

Uniek aan Botenverhuur Nienoord is de mogelijkheid om een arrangement naar wens te kiezen. Ga hiervoor naar onze arrangementen pagina. Heb je je keuze gemaakt? Neem dan even contact op met Grand Café Borg Nienoord op 0594 726 005 om de datum, tijd en eventuele dieetwensen te bespreken.

Motorboot

Onze motorboten

wij hebben 7 motorboten voor de verhuur

Bootverhuur Arrangementen

bekijk hier onze arrangementen

Praktische informatie & vaarkaart

lees hier onze huisregels en bekijk de vaarkaart

Algemene Voorwaarden

lees hier onze algemene voorwaarden voor de bootverhuur

Tip!

Een leuk cadeau nodig? Bij ons zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor een vaararrangement. Neem voor meer informatie contact op via info@grandcafe-borgnienoord.nl of telefonisch 0594 726 005